pirmadienis, vasario 04, 2013

Šarkų dėkingumas

Šiandien galėsite paklausyti pamokančią istoriją apie šarkų dėkingumą, kurią labai vaizdingai ir įdomiai papasakojo draugas Edgaras. Galėsite ir savo vaikams leisti paklausyti, kaip prieš kažką nusprendžiant verta labai gerai pasvarstyti. Ne tik vaikai klausėsi įtempę ausis ir sukišę nosis į knygas, bet ir tėvai maloniai akimis sekė savo suklususius ir susidomėjusius mažylius.


Patarimų kaip vaikus privilioti arčiau knygų labai daug, tik kad jie labiau mėgsta klausytis tų pasakų, nei jas skaityti - faktas. Kaip atidaryti tas duris į knygų pasaulį? Versijų kokių tik nori, bet kaip atsirinkti sau tinkamiausias? Manau, kad reikia išbandyti visas, o tada žiūrėti. Ir kaip tik į mūsų rankas papuolė labai dailiais raštais nupintas kvietimas į "Pasakų naktį", kuris vyko pas Agnę ir Edgarą namuose.

Pasak Agnės: "Atrodo kaip bunkeris, kur žmonės nuo kažkokio laimingo sprogimo pasislėpę tupi sau, vaikų pilna, knygeles skaito :)" Pritariu: paslaptingi ir laimingi.

Pasaka by Neda on Grooveshark

Lina skaito pasaką
Agnės istorijos









Paslaptingos istorijos
Jaunimo istorijos

Bunkery sutūpę

Klausome pasakų

5 komentarai (-ų) :

Anonimiškas rašė...

O tas skaitytojų klubas slaptas? Kur ir kiek karmos taškų reikia užsidirbti, kad į jį patektum?

ramunia rašė...

:D na, greičiausiai vaikų draugai čia susibėgo, ir jei būtų namai didesni tai sakė visą Briuselį būtų šeimininkai linkę susikviest... ;)

Anonimiškas rašė...

Bet idėja tai superinė. Matyti ir keturkojų dalyvavimas.

Rūta rašė...

Labai gražus bunkeriškas vakaras. Man kažkada buvo kilusi mintis surengti siaubo istorijų skaitymo vakarą.

ramunia rašė...

siaubas! ;) tai čia jau reiktų kokio penktadienio 13-os, ne kitaip... ;) bet manęs su tokiom istorijom neprisiviliotum... jau geriau pasakos :)

Rašyti komentarą