penktadienis, sausio 17, 2014

Filmas prie kavos - Portugalija

Kviečiame į filmo "apie jaunimą Portugalijoje" pristatymą. Praeitų metų pavasarį pirmąkart su visais vaikais, ir dar su draugų būriu, atostogoms išvykome į pietų Portugaliją - Faro. Iš ten į išsinuomotą vilą ant kalno, su vaizdu į slėnį, su baseinu, su rozmarinų krūmeliais, persikais, su vištomis ir šviežiais kiaušiniais...

Žodžiu, pradedu grąžinti skolas. Kviečiu puodeliui kavos. Ir antram. Ir gal dar arbatos spėsite išgerti :) Filmukas - 35 min. apie tai, kaip Lietuvos jaunimas smaginosi pietų Portugalijos platybėse. Gal važiuojantiems į šią šalį pravers, ir žinos ko laukti, ko tikėtis, o nebuvusiems - kviečiu pakeliauti ir pabūti drauge su mumis.

Geros kelionės, smagaus žiūrėjimo!

7 komentarai (-ų) :

Rūta rašė...

viso dar nepažiūrėjom, bet gi vau, fainas filmukas ;) šaunuolė!

Egle rašė...

Super ! Ačiū už įamžintas nuostabias akimirkas :)

ramunia rašė...

ačiū, kad žiūrite ir domitės ;) stengiamės ;)

Unknown rašė...

Buvau seniai užsižymėjusi šį vaizdo įrašą, bet tik dabar pasižiūrėjau. Matosi, kad kelionė į Portugaliją buvo įsimintina.

ramunia rašė...

Brigita, aciu labai uz perziura, man labai smagu, kad sis vaizdo irasas vis dar sulaukia savo ziurovo ;) ir is tikro buvo labai gerai! :)

Laima Adomaitiene rašė...

Sveiki, nors ir as su dukrom 2014 geguzes 13 atskridom i Faro ir su nuomota masinyte nuo Ispanijos sienos pakrante nukeliavom i Lisabona, rodos, tie patys miesteliai, tie patys keliai, bet viska pamatem kitaip...Gal del to, kad dukros jau dideles, gal tempai buvo didesni...pasakiska Portugalija ta karta pasidziaugem 12 dienu.O sekantis kartas buvo po metu rudeni, tik siek tiek kitais keliais, aplankant Ispanija.Pavasarine kelionbe labiau patiko, visa zydinti, kvepianti, ir dienos ilgesnes.labai dziaugiuosi, kad teveliai ir su mazais vaikai leidziasi i tolimas kelione.

ramunia rašė...

Oi, Laima, kaip smagu skaityti beveik bendrazygiu atsiminimus! Visko gali buti, kad vaiku nepakantumas buvo kaip tik virsuneje :))) musiskiai dabar zymiai nepakantesni, jau 3metai praejo nuo Portugalijos, bet sia kelione jie prisimena kaip labiausiai patikusia del nuosavo baseino, nuosavu vistu ir apelsinu ir t.t. :))) o dabar tai greiciau tik namo ir prie kompo, o ta architektura... palauks :D

Rašyti komentarą