ketvirtadienis, vasario 23, 2012

Sportas visagalis!

Kaip ir planavau - apsilankiau sporto salėje, pagaliau. Ot tai pasitreniruosiu, galvojau! Merginos nusivedė mane į tuo metu vykstančią programą "Body attack". Įėjimas svečiui pirmam kartui - nemokamas. Trenerė tokia apvalaina juodukė - ar toks turi būti atletiškas autoritetas atėjusiems į sportą??? Ta prasme apvalainas treneris? Šiaip man žiauriai gerai sekėsi. Susigaudžiau kur, kada, ir ką daryti - didžiavausi savimi. Apie valandą truko tas šokinėjimų užsiėmimas. Ir kadangi taip neblogai sekėsi, nutarėm pasilikti dar kitam užsiėmimui. Čia kažkiek sunkiau sekėsi, bet įveikiama. Jau žadėjom kaip tik viską mest ir pabėgt, nes žiūrim, kad nuo kilimėlių atsikelt darosi ne taip lengva, žemės trauka sustiprėjo. Bet užsiėmimas baigėsi. Na, tą dieną kaip tyčia neveikė dušai, ir arbatos nebegavom, bet pasipirtinusios ir laimingos parsiradom namo.

Į ketvirtą dieną jau galiu normaliai atsistoti, išsitiesti ir nueit padaryti arbatos visiems savo gripu sergantiems namiškiams. Taip skaudėjo blauzdos, kad galvojau senatvė mane į ragą riečia. Per kambarį peršlepsėdavau kaip močiutė. Karščiuojantis vyras dar suabejojo kuris čia didesnis ligonis...

Tai kaip čia tą sportą prisijaukinti, kad nereiktų savaitės atsigauti?

Bet kaip ten bebūtų, įžvelgiu ir pliusą - gripu nesusirgau vienintelė iš šeimos - sportas visagalis!

4 komentarai (-ų) :

Rūta rašė...

Tai jaukinkis po truputuką ;) O tai kai užsiplėšei dvi atakas iš kart pirmakart - tai gal dar visai lengvai baigei :)

O šiaip, kažkur skaičiau, kad rūgštį iš raumenų padeda šalinti (ar skaidyti) vyšnių sultys :) Visai neblogas vaistas :)

ramunia rašė...

hmmm... reiks apsirūpint kitąkart einant į treniruotę vyšnių sultimis ;) ačiū už patarimą :) ir matyt kad reiks gerai, bet mažiau sportuot ;)

DaMy rašė...

Nu rimtai, atvarė du raundus ir skundžiasi skausmais :)) Gal būtų ir vieno užtekę pradžiai. Dėl trenerių, tai man ir buvo nuvariau į Zumbą, o moteriškės užpakalis toks totaliai amerikietiškas. Kaip mano 3. Daugiau nesugebėjau motyvacijos rasti pas ją nueit.

ramunia rašė...

:))) tai vat man irgi motyvacija pakele tos treneres kompanionas - visiskai atletiskai nulietas vyrukas, kuris prisijunge i treniruotes gala, tai kaip neliksi antram raundui ;D

Rašyti komentarą